Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

E-commerce

BCC.nl is een onmisbare schakel voor de klant. Hier komt alles op samen; van het kopen van een laptop, het checken van de bezorgtijd van je wasmachine, tot het aanmelden van een reparatie voor je TV en het opzoeken van de openingstijden van je dichtstbijzijnde vestiging.

De afdeling e-commerce kent een resultaat gedreven cultuur. Het aandeel verkopen via het digitale kanaal is hoog. Om dit resultaat te vergroten werken we hier hard aan met de Online Shopmanagers, Web content Specialisten en Online Marketeers. Ook streven we continu naar verbetering van ons platform. Zo wordt constant gewerkt aan optimalisatie door de Product Owner, UX Designer, de Conversie Specialisten en een grote groep aan dedicated Developers.

Daar waar we met BCC.nl in contact zijn met de klant willen wij een bijdrage leveren. Ons werk houdt nooit op. De afdeling e-commerce vormt een middelpunt in de organisatie en is verbonden met bijna alle onderwerpen en processen. De cultuur binnen de afdeling is informeel en professioneel. Keuzes maken aan de hand van data, geen genoegen nemen met een 7, in teamverband werken, veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen, dat is werken op de afdeling e-commerce.

Vacatures
inSchiphol-Rijk
inAmsterdam Noord
inNijmegen Dukenburg
inRotterdam Alexandrium
inSchiphol-Rijk
inLeidschendam
inBergen op Zoom
Bekijk alle vacatures
Zoek vacatures in de buurt
© werken bij  BCC elektro-speciaalzaken B.V.  2019
Mijn vacatures