Login
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Marketing

De afdeling Marketing en Communicatie houdt zich bezig met de communicatie en zichtbaarheid van BCC naar onze klanten, zowel online of offline. Denk hierbij aan folders, advertenties, banners, radio- en tv-commercials en posts op social media. Ook de communicatie en informatie naar de klanten in de winkel, zoals brochures, posters en prijskaarten, worden door de afdeling marketing verzorgd.

De belangrijkste doelen van deze afdeling zijn het verhogen van de naamsbekendheid van BCC, het verder uitdragen van de 6 beloften en het vertrouwd maken van de klanten met onze producten en services.

Marketing en Communicatie werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen BCC, vooral met Category Management, E-commerce en Operations. Ook andere afdelingen, zoals Logistiek, HRM en Learning & Development, worden ondersteund in hun (interne) communicatie.

Kortom: deze afdeling is continu in beweging. Het wisselende assortiment, de veranderende wensen van de klant (intern en extern) en de veranderingen in het medialandschap zorgen ervoor dat geen twee dagen hetzelfde zijn.

Buigzaam, Creatief en Commercieel. Daarvoor staat BCC bij de afdeling Marketing en Communicatie.

Zoek vacatures in de buurt
© werken bij  BCC elektro-speciaalzaken B.V.  2017
Mijn vacatures