Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Marketing

Op de afdeling marketing en communicatie geven we het merk BCC een eigen gezicht en een eigen geluid. Dit doen we met folders, advertenties, banners, radio- en tv-commercials en door verhalen te vertellen op Facebook en Instagram. Maar ook met brochures, posters en prijskaarten in de winkel.

Met al deze middelen zorgen we niet alleen voor zichtbaarheid, maar blijven we ook in gesprek met onze klanten. En op elk moment in de klantreis dragen we steeds dezelfde kernwaarden uit: klantgericht, inspirerend en betrouwbaar.

In een creatief team zorgen wij er samen voor om de bekendheid van BCC te vergroten, onze servicegerichtheid duidelijk te communiceren en te zorgen voor meer bezoek aan de winkel en op BCC.nl. Onze afdeling werkt nauw samen met andere afdelingen binnen BCC, zoals Category Management, E-commerce en Operations. Verder ondersteunen we andere afdelingen met hun (interne) communicatie, waaronder Logistiek, HRM en After Sales.

De afdeling marketing en communicatie is constant in beweging. Omdat alles om ons heen voortdurend verandert – het assortiment, de wensen en eisen van onze klanten en het medialandschap – is ons werk elke dag weer anders.

Vacatures
inSchiphol-Rijk
inAmsterdam Noord
inNijmegen Dukenburg
inRotterdam Alexandrium
inSchiphol-Rijk
inLeidschendam
inBergen op Zoom
Bekijk alle vacatures
Zoek vacatures in de buurt
© werken bij  BCC elektro-speciaalzaken B.V.  2019
Mijn vacatures