Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Winkels

De dynamiek van 69 winkels, een sales support-team op het hoofdkantoor en de intenstieve samenwerking met de afdelingen Logistiek, Marketing en Inkoop. Dat is de afdeling Operations in een notendop. Retail is detail, waarbij elke schakel het verschil kan maken. Dat geldt zeker voor onze verkoopadviseurs.

Ben je commercieel, leergierig, geduldig en klantgericht en vind je het leuk om met consumentenelektronica te werken? Heb jij het in je om onze klanten te adviseren en te enthousiasmeren, zodat zij dankzij jou met de juiste keuze jouw winkel verlaten? Dan zul je je bij BCC als een vis in het water voelen. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat je via trainingen en cursussen goed beslagen ten ijs komt en altijd op de hoogte bent van de nieuwste producten en ontwikkelingen. Zo kun je onze klanten aan de hand van de 6 beloften van BCC een totaaloplossing bieden, waarin zorgeloos genieten van hun aankoop voorop staat.

Wil jij als verkoopadviseur bij BCC aan de slag? Bewijs dan maar dat je het kunt, en verkoop eerst jezelf maar eens. We nodigen je van harte uit ons te overtuigen van jouw verkoopkwaliteiten!
Vacatures
inSchiphol-Rijk
inAmsterdam Noord
inNijmegen Dukenburg
inRotterdam Alexandrium
inSchiphol-Rijk
inLeidschendam
inBergen op Zoom
Bekijk alle vacatures
Zoek vacatures in de buurt
© werken bij  BCC elektro-speciaalzaken B.V.  2019
Mijn vacatures