Wat is de BCC Award?

Elk kwartaal worden 8 collega's vanuit het hele bedrijf extra in het zonnetje gezet, en onze eigen collega's bepalen zelf wie! Dat kan door een collega te nomineren die het verschil maakt op de werkvloer. Nomineren gaat aan hand van onze 4 waarden:

  • Deskundig
  • Bevlogen
  • Behulpzaam
  • Ondernemend.

De winnaars van Q1 2023!

Deskundig

Barbara Schenk

Barbara is werkzaam op het hoofdkantoor als Commercieel Assistent op de afdeling Inkoop. Barbara heeft een belangrijke rol gespeeld in de organisatie van het BCC-festival. Zelfs de meest ervaren collega's heeft zij nieuwe 'tips & trics' mee kunnen geven die zij nog niet wisten. De prijs is uitgereikt door Commercieel Directeur, Henk van Hattem.  

Theo Visser

Theo is werkzaam als 1e verkoper in ons filiaal in Amsterdam Noord en is al ruim 30 jaar in dienst! Zijn ruime ervaring is dan ook de reden dat hij door veel van zijn collega's was genomineerd in verschillende categorieën. Omdat hij met zijn jaren ervaring zoveel weet heeft hij uiteindelijk gewonnen in de categorie Deskundig. De prijs is uitgereikt door Marketing Directeur, Marjolein Arts.

Behulpzaam

Yvonne Zaalberg

Yvonne is werkzaam als Teamlead Studio & Content op de afdeling marketing en werkt sinds maart 2022 bij BCC. Ondanks dat Yvonne het vaak megadruk heeft staat ze altijd voor iedereen klaar en blijft ze positief en vrolijk. Neem dit prachtige bord, Yvonne heeft dit zelf ontworpen. Ze wist alleen toen nog niet dat ze zelf ook tot de winnaars behoorde. De prijs is uitgereikt door Marketing Directeur, Marjolein Arts.

Arno van der Veer

Arno is werkzaam als 1e verkoper in ons filiaal in Hellevoetsluis en werkt al sinds 2015 bij BCC. Hij is door vele van zijn collega's genomineerd voor deze prijs vanwege zijn goede humeur, ruime ervaring en het feit dat hij altijd voor iedereen klaar staat. Een zeer terechte winnaar dus voor de kernwaarde Behulpzaam. De prijs is uitgereikt door Commercieel Directeur, Henk van Hattem.

Ondernemend

Ole Swagemakers

Ole werkt sinds 2019 bij BCC en is werkzaam als assistent vestigingsmanager in ons filiaal in Middelburg. Ole heeft ook gewerkt bij Intertoys, en Blokker als franchiser. Ole is ook lid van de ondernemingsraad. Ole is door veel van zijn directe collega's genomineerd omdat hij telkens met nieuwe initiatieven komt. Hij heeft goede ideeën voor de inrichting van de winkel waardoor deze klantvriendelijker en overzichtelijker oogt. Zijn oud collega's uit de vestiging Zierikzee beamen dit. Met recht een ondernemer! De prijs is uitgereikt door Financieel Directeur, Bas van Palenstein Helderman

Sebastiaan Marras

Sebastiaan werkt al bijna 15 jaar bij BCC en heeft sindsdien verschillende promoties gehad. Sinds juli 2022 is hij werkzaam als Junior Vestigingsmanager in vestiging Leeuwarden. Hij wordt door collega's omschreven als een zeer gedreven teamleider. Hij denkt altijd in mogelijkheden en weet zijn team dagelijks op een energieke manier te motiveren. De prijs is uitgereikt door onze HR & IT Directeur, Michel Visser.

Bevlogen

Paul Palmen

Paul werkt in Heerlen als Assistent Vestigingsmanager en werkt al sinds 2008 voor BCC. Paul zit in totaal al ruim 40 jaar in het vak en is onder andere ook franchisenemer geweest bij Megapool. Paul wordt door zijn collega’s gezien als bevlogen, hard werkend, enthousiast en klantvriendelijk en als iemand die echt veel passie voor het vak heeft. Paul is tevens enorm relaxed in de omgang. Het is een super collega en hij is altijd oplossingsgericht.

Henk van Driest

Henk is teamleider in onze hubs in Almere en Apeldoorn en werkt sinds 2017 bij BCC. Henk is door een heleboel van zijn collega's genomineerd. Hij is zeer begaan met zijn directe collega's, toont oprechte interesse en heeft zijn zaakjes op orde. Hij doet net dat beetje meer om goed voor zijn team en de zaak te zorgen. Met recht een bevlogen man! De Award is uitgereikt door John Schollink.