“Het leukst van het werk vind ik denk ik op pad zijn met collega's. De sfeer onder elkaar is top, dus het is heel fijn samenwerken''

Hoe ziet een dag op het werk eruit voor jou?

“Een dag is nooit hetzelfde! Het is in de tien jaar dat ik hier werk nooit eentonig geweest. Je gaat eigenlijk gelijk de weg op als je begint en dan ga je langs allerlei verschillende mensen. Het is altijd een verrassing waar je terecht komt! En dan is het eigenlijk gewoon de hele dag mensen blij maken door het leveren van hun producten en dat vind ik echt prachtig.”

“Het leukst van het werk vind ik denk ik op pad zijn met collega's. De sfeer onder elkaar is top, dus het is heel fijn samenwerken. De grootste uitdaging is toch al iets niet helemaal lukt of past. Dan moet je de situatie goed oplossen, omdat je de klanten natuurlijk graag blij wil maken en je wilt niet dat je collega's de dag erna weer terug moeten. Dat is wel een hele leuke uitdaging en dat maakt het werk ook erg afwisselend.”

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt bij een klant?

“Ik was samen met mijn Bijrijder die helemaal fan was van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Hij had een lijstje gemaakt van alle acteurs, zodat hij kon afstrepen bij wie hij was geweest. Want we komen ook veel bij BN’ers thuis! Uiteindelijk waren we dus gewoon bij iedere acteur thuis geweest. Dat was heel leuk!”

Wat vind je typerend aan BCC?

“Ik vind het heel typerend dat je veel waardering krijgt. Je krijgt vaak te horen dat je goed hebt gewerkt en je wordt bedankt voor je inzet. Het is een kleine moeite, maar het geeft echt een goed gevoel. De leidinggevende zet zich echt in voor de werknemers, dus dan wil je dat ook graag terug doen. Dat maakt de werksfeer gewoon erg prettig!”

Waarom ben je bij BCC gaan werken?

“Ik ben in 2008 naar Nederland gekomen en toen ben ik bij een andere elektronicawinkel gaan werken, maar deze ging twee jaar later failliet. Toen heb ik meteen bij BCC gesolliciteerd en een dag later mocht ik mijn contract ondertekenen. Ik ben echt met open armen ontvangen hier en er werd veel vertrouwen in mij gestopt. Ik mocht ook een opleiding volgen tot vrachtwagenchauffeur en dat vond ik echt geweldig. Vanaf werkdag één was ik fan van BCC en dat is nu, tien jaar later, nog steeds zo!”