''De begeleiding ervaar ik heel positief. Je kan altijd alles vragen en de sfeer is erg goed onder alle collega's.''

Hoe ziet een dag op het werk eruit voor jou?

Je werkt altijd samen in een vast koppel. Dit doen we, omdat elke monteur een eigen werkwijze heeft en je op deze manier heel goed op elkaar ingespeeld bent. We kijken waar we als eerst naartoe moeten en dan gaan we de weg op! Als we aankomen bij de klant kijken we eerst altijd even of het bedachte plan mogelijk is of dat het plan misschien nog iets verbeterd kan worden. En dan gaan we aan de slag!”

Hoe is het werk als Leerling F-gassen monteur?

“Het werk als leerling monteur is eigenlijk bijna hetzelfde als die van een volwaardig monteur, maar ik word nog wel overal op gecontroleerd. Ik ben toch wel bezig met bepaalde gassen, dus dan is er altijd een leidinggevende bij om mij te begeleiden. De begeleiding ervaar ik heel positief. Je kan altijd alles vragen en de sfeer is erg goed onder alle collega's. De mindset is ook dat ik veel van de monteurs kan leren, maar de monteurs ook weer van mij!”

Wat vind je het leukst en het uitdagendst aan je werk?

“Het onder de mensen zijn, veel op pad zijn, veel dingen zien. Ook dat je zelf moet blijven nadenken. Dat houdt je scherp en dat maakt het werk ook keer op keer weer een uitdaging! Maar de grootste uitdaging is toch wel om alles zo goed en zo mooi mogelijk weg te werken. Je wil uiteindelijk alles perfect maken voor de klant!”