“Ik sta elke dag blij op om naar mijn werk te gaan.''

Hoe ziet een dag op het werk eruit voor jou?

“Ik sta elke dag met blijdschap op om naar mijn werk te gaan. Je gaat meteen de weg op om de klanten blij te maken. Je komt bij zoveel verschillende mensen thuis, waardoor geen dag hetzelfde is! Dat houdt het ook altijd spannend, want je weet nooit wat je tegen gaat komen.”

“Het leukste aan mijn werk vind ik het blij maken van de klanten. Ik houd ervan om een zo goed mogelijke service te leveren door de klant van tevoren te bellen dat we onderweg zijn en om er vervolgens alles aan te doen om de klant tevreden te maken.”

“Het uitdagendst is toch als iets niet helemaal past als de ruimte te krap is. Ik wil klanten niet teleurstellen, dus dan moet je toch de juiste oplossing vinden. Maar dat maakt het ook erg leuk, want als het dan lukt, heb je superblije klanten. En dat is het mooiste wat er is!”

Wat vind je typerend aan BCC?

“De goede werksfeer en het onderlinge contact met collega's vind ik echt typerend aan BCC. Ik ben nog niet zo lang werkzaam bij BCC en ik had vooral in het begin heel veel verschillende chauffeurs. Het is dan wel belangrijk dat je goed om kan gaan met je collega's en dat de sfeer fijn is. Ik merkte al heel snel dat de sfeer bij BCC heel goed is. Alle collega's deden heel aardig en iedereen gaat goed met elkaar om. Ook het contact met de leidinggevende is super!”

Wat is het leukst dat je ooit bij een klant hebt meegemaakt?

“’s Ochtends vroeg kwam ik aan bij mijn eerste klant en het was echt vroeg, want we beginnen altijd met rijden om 7:15 uur. De klant deed de deur open en er kwam een heerlijke roti-geur mijn kant op. Mijn collega en ik bezorgden de wasmachine en sloten het netjes aan, toen we klaar waren stond er een maaltijd voor ons klaar als bedankje. Mijn collega en ik hebben toen harstikke vroeg die roti gegeten daar en het was heerlijk! Vervolgens waren we de rest van de dag goed gevuld.”