Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Henk, vestigingsmanager

Wanneer ben je bij BCC begonnen?

Op 29 juni 2004.

Wat herinner je je nog van de sollicitatieprocedure?

Tijdens de uitvoerige gesprekken hing er een leuke, ontspannen sfeer. Los van de voor de hand liggende onderdelen van een sollicitatiegesprek, werd lang stil gestaan bij de vraag in hoeverre ik paste bij BCC en ik uit de voeten kon met de kernwaarden en de missie van de organisatie.

Waarom heb je gekozen voor BCC?

Omdat het een van de toonaangevende bedrijven in de elektro-retail was - en gelukkig nog steeds is - met een platte organisatiestructuur en veel korte lijnen. Al snel werd me duidelijk dat persoonlijke ontwikkeling een van de speerpunten is, en dat sprak me zeer aan. Tenslotte vond ik het een prettig idee te werken voor een bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale organisatie, toen nog KESA, nu Darty.

Welke functies heb je gehad?

Ik kwam binnen als vestigingsmanager, een baan waarin ik ook bij andere ketens al had gewerkt, en in die functie heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zin.

Uit welke werkzaamheden bestaat je functie?

Ik ben operationeel eindverantwoordelijk voor de hele winkel, en doe er dus alles aan met mijn team de commerciële doelen te halen. Mijn werk is zeer veelzijdig: ik werk actief mee in de verkoop, hou de administratie op orde en verricht HRM-werkzaamheden, zoals het voeren van gesprekken met mogelijke nieuwe medewerkers en het in de gaten houden van de persoonlijke ontwikkeling van mijn verkoopadviseurs.

Wat is het meest uitdagende aan je werk?

De grote verscheidenheid aan verschillende verantwoordelijkheden. Ik moet heel veel verschillende balletjes tegelijk in de lucht zien te houden. Uitdagend, maar leuk!

Waar staat BCC volgens jou voor?

Een open en eerlijk bedrijf waar we met alle BCC'ers heel trots op mogen zijn.

Welke tip zou je een nieuwe collega geven op zijn of haar eerste werkdag?

Geniet en heb plezier! Je bent namelijk aan de slag gegaan bij een van de mooiste bedrijven binnen de branche.

Hoe is de samenwerking met je collega’s?

Goede contacten zijn heel belangrijk, en dat zit bij BCC wel goed. Natuurlijk binnen mijn eigen team, waarin de sfeer uitstekend is, maar ook met de verschillende afdelingen binnen de organisatie werk ik altijd heel fijn samen. Mijn directe leidinggevende is de rayonmanager, en ook die samenwerking verloopt prima. We zijn bij veel onderwerpen elkaars klankbord. En dat is geheel in lijn met de platte structuur en de korte lijnen waar ik het eerder over had.

© werken bij  BCC elektro-speciaalzaken B.V.  2019
Mijn vacatures