BCC

Altijd een oplossing in huis!

Bij BCC maken wij het leven voor de consument thuis leuker, makkelijker en slimmer. Want wij begrijpen de keuzestress die complexe elektronica producten kan opleveren. Samen met met 1300+ collega's selecteren wij de beste producten voor de consumenten en zorgen wij ervoor dat alles thuis werkt, maar ook blijft werken. Heb jij ook altijd een oplossing in huis, en wil je meedenken hoe wij het leven van de consument thuis leuker, makkelijker en slimmer kunnen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij BCC staan we met beide benen in de Hollandse klei

BCC is al meer dan 50 jaar de meest deskundige elektronica retailer van Nederland. Met ruim 1.300 werknemers, 60 vestigingen en een sterk online platform is BCC een van de leidende elektro-speciaalzaken in Nederland en pionier op het gebied van Smart Home. Met zijn deskundige en gepassioneerde medewerkers streeft BCC ernaar om zijn klanten altijd het meest deskundige advies en de hoogst mogelijke service te bieden.

BCC is onderdeel van Mirage Retail Group, het retailplatform achter vertrouwde en vernieuwende winkelformules, waaronder Blokker, Big Bazar en Intertoys, in Nederland. Mirage is gespecialiseerd in turn-around strategieën voor de retailbranche, waarbij het haar uitvoerige kennis op het gebied van retail, vastgoed en logistiek combineert om winstgevende en toekomstbestendige retailmerken te bouwen. Het detail- en groothandelsconcern is actief in speelgoed, huishoudelijke artikelen, producten voor woning- en tuininrichting. Op vele fronten vullen BCC en Mirage elkaar goed aan en biedt de samenwerking binnen Mirage volop perspectief op voordeel en synergie op meerdere terreinen.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.