De 6 beloften van BCC

Wat onze klanten van ons mogen verwachten, hebben we samengevat in 6 heldere beloften:  de 6 beloften van BCC.

  1. Altijd de beste prijs
  2. Altijd het beste advies
  3. Altijd de juiste keuze
  4. Altijd het meeste gemak
  5. Altijd de beste service
  6. Altijd een duurzame keuze

Dit zijn meer dan zo maar wat vrijblijvende toezeggingen. Veel meer. Onze klanten mogen ons aan deze 6 beloften houden, en ook BCC'ers onderling doen dat, elke dag opnieuw. Alleen zo kunnen we onze klanten de zekerheid van de juiste keuze bieden.

Wij zijn BCC

Van magazijnmedewerker tot manager, en van chauffeur tot verkoopadviseur: BCC'ers zijn stuk voor stuk professionals op hun eigen terrein, die klant- en resultaatgerichtheid feilloos kunnen combineren.

We zijn betrouwbaar, doen hun werk met passie en volop inspiratie. Deze eigenschappen zijn de kernwaarden die de cultuur bij BCC bepalen. Met deze kernwaarden maken we onze 6 beloften waar. Hoe zou jíj deze kernwaarden omzetten naar acties?

Ons gezamenlijke doel

BCC is een commercieel en dynamisch bedrijf in een branche die zich blijft ontwikkelen.

En dus krijg je dagelijks met nieuwe uitdagingen en doelen te maken. Maar BCC heeft ook een hoger doel. Binnen de organisatie is alles er namelijk op gericht de meest vertrouwde elektro-retailer van Nederland te worden. Hoe? Door te werken met passie, te doen wat we beloven en zo te streven naar tevreden klanten. Werken bij BCC, dat is samenwerken met altijd dat ene gezamenlijke doel voor ogen.

Verleg je grenzen binnen een internationale organisatie

Vanaf 1997 maakt BCC deel uit van een internationale organisatie.

Sinds 2016 is dit FNAC - Darty Group uit Frankrijk. FNAC heeft wereldwijd 689 vestigingen waaronder in Frankrijk, Spanje, Portugal, Belgie, Zwitserland, Marokko (franchise), Qatar (franchise), Ivoorkust, Congo en Nederland. Elke land heeft zijn eigen webshop. Voor meer informatie over de FNAC-Darty Group, ga naar www.fnacdarty.com.

Bij BCC staan we met beide benen in de Hollandse klei, maar kijken we verder dan ons kleine land groot is. Dankzij de internationale samenwerking binnen de FNAC - Darty Group signaleren we snel nieuwe ontwikkelingen en kunnen we onze klanten door gezamenlijk in te kopen de beste prijzen bieden.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.