BCC

Altijd een oplossing in huis!

Bij BCC maken wij het leven voor de consument thuis leuker, makkelijker en slimmer. Want wij begrijpen de keuzestress die complexe elektronica producten kan opleveren. Samen met met 1300+ collega's selecteren wij de beste producten voor de consumenten en zorgen wij ervoor dat alles thuis werkt, maar ook blijft werken. Heb jij ook altijd een oplossing in huis, en wil je meedenken hoe wij het leven van de consument thuis leuker, makkelijker en slimmer kunnen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verleg je grenzen binnen een internationale organisatie

Vanaf 1997 maakt BCC deel uit van een internationale organisatie.

Sinds 2016 is dit FNAC - Darty Group uit Frankrijk. FNAC heeft wereldwijd 689 vestigingen waaronder in Frankrijk, Spanje, Portugal, Belgie, Zwitserland, Marokko (franchise), Qatar (franchise), Ivoorkust, Congo en Nederland. Elke land heeft zijn eigen webshop. Voor meer informatie over de FNAC-Darty Group, ga naar www.fnacdarty.com.

Bij BCC staan we met beide benen in de Hollandse klei, maar kijken we verder dan ons kleine land groot is. Dankzij de internationale samenwerking binnen de FNAC - Darty Group signaleren we snel nieuwe ontwikkelingen en kunnen we onze klanten door gezamenlijk in te kopen de beste prijzen bieden.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.