Logistiek

De afdeling Logistiek houdt zich bezig met het organiseren, plannen, dirigeren en optimaliseren van de goederenstroom, zowel binnen BCC als van BCC naar onze klanten.

Om ervoor te zorgen dat we onze beloften waar kunnen maken, is de afdeling verdeeld in 6 sub-afdelingen, met elk zijn eigen specialistische kennis:

  • Ons Distributiecentrum is verantwoordelijk voor opslag, inslag en overslag van de voorraad.
  • Het Bedrijfsbureau zorgt voor een optimale planning van klantbezorgingen en verzorgt forecasts en de logistieke administratie.
  • De afdeling Klantbezorging organiseert en coördineert de bezorgingen bij de klanten thuis.
  • De Installatieservice is verantwoordelijk voor de installatie van producten (van wasmachines tot computers) bij de klanten thuis.
  • De Laadploeg is verantwoordelijk voor het efficiënt laden van de vrachtwagens die de bestellingen bij onze klanten bezorgen.

De gehele afdeling Logistiek bestaat momenteel uit ongeveer 250 medewerkers, die er samen bijvoorbeeld voor zorgen dat klanten die op werkdagen voor 22.00 uur bestellen, hun aankoop de volgende dag bezorgd krijgen. Dit kan alleen als de goederenstroom betrouwbaar en stabiel is. De afdeling Logistiek streeft continu naar optimalisatie, en houdt daartoe alle processen en systemen nauwlettend onder de loep.

Lijkt het je leuk om te werken in een dynamische omgeving, mee te werken aan onze beloften op het gebied van service, kwaliteit en snelheid, en wil je het beste uit ons en uit jezelf halen? Solliciteer!

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.