Leren en ontwikkelen bij BCC

 

Samen in ontwikkeling

BCC is continue in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat we niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen ‘altijd een oplossing in huis hebben’.  Onze producten, website en winkels spelen daarin een grote rol, maar de grootste factor hierin zijn de mensen die bij BCC werken; de BCC-er!

Online / offline leren en showcases

Wanneer je bij BCC begint wordt je natuurlijk optimaal opgevangen door je team en je leidinggevende. We nodigen je ook uit voor een training dag om ervoor te zorgen dat jij je ook zo snel mogelijk een echte BCC-er voelt!  Daarbij krijg jij bij je start als BCC-er toegang tot onze moderne Academy app, waarmee je op werk en/of privé altijd kunt bijleren via korte en aantrekkelijke trainingen.  We organiseren ook meerdere keren per jaar onze gave showcases: The Experience days. Dit zijn evenementen waarin we samen met veel leveranciers en heel veel nieuwe producten informeel en spelmatig onze kennis versterken en zo de meest deskundige retailer blijven! 

Jouw talent en loopbaan

Bij BCC hebben we een online tool ontwikkeld die jou inzichten kan geven in je eigen talenten en kansen voor de toekomst. Dit helpt jou en je leidinggevende om samen een goed plan te maken en je doelen in te gaan vullen! Vanuit jouw ambities die je wilt waarmaken binnen BCC willen we graag meedenken en mogelijk investeren in een training opleiding op maat. 

Ontwikkel je leidinggevend talent

Merk jij ook dat je, je teamgenoten verder wilt helpen en dat je eigenlijk ook wensen hebt om jezelf als leidinggevende te ontwikkelen? Binnen BCC hebben we daarvoor de succesvolle OJT( Ontwikkel Jouw Talent) trajecten opgezet die door ervaren leiders uit de praktijk elk jaar weer zorgt voor een goede doorstroming naar leidinggevende vacatures. 

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.