Leren en ontwikkelen bij BCC

Jouw ontwikkeling

Bij BCC bieden we je volop kansen om je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. Zo stellen we je in staat de 6 beloften aan onze klanten waar te maken, of liever nog te overtreffen. Alleen met de juiste competenties en vaardigheden, kun je je werk met inzet en plezier doen. Daarom, en om de snelle ontwikkelingen in de markt en in de maatschappij voor te blijven, is het noodzakelijk dat je iedere dag bereid bent om te leren.

Horizontaal doorgroeien

Na een gedegen inwerkprogramma ben je in staat je werkzaamheden zelfstandig te verrichten. Op de werkvloer leer je vervolgens van je collega's en van je leidinggevende. De managers van BCC bewaken niet alleen de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden, maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met je leidinggevende stel je op basis van jouw persoonlijke ambities en doelen daarom een plan op waarin de weg daarheen duidelijk wordt geschetst. Daarbij bieden we je op maat cursussen en trainingen aan, waarmee je je kennis en vaardigheden verder kunt vergroten. Van een verkooptraining tot een cursus installatietechniek, en van gesprekstrainingen tot cursussen waarin omgaan met weerstand of onze 6 beloften centraal staan. Hierbij maken we ook effectief gebruik van een digitaal platform.

Verticaal doorgroeien

Ben jij ambitieus, heb je talent en wil je doorgroeien binnen onze organisatie? Dan zit je bij BCC goed! We herkennen de kwaliteiten van onze medewerkers, waarderen hun inzet en geven ze daarom volop ruimte om mee te groeien met BCC. Met gerichte trainingen en opleidingen bieden we onze potentials de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen en door te groeien naar een andere functie. Niet voor niets begonnen veel van de medewerkers op ons hoofdkantoor hun carrière ooit als verkoopadviseur in een van onze winkels, maar ook managers die hun sporen binnen onze organisatie al ruimschoots verdiend hebben, grijpen de kans hun kennis te verdiepen en hun vaardigheden te vergroten nog altijd met beide handen aan!

BCC@School

Wil jij naast je werk bij BCC ook leren? Dat kan! BCC biedt je in nauwe samenwerking met een ROC de kans om je MBO diploma te halen. Zo doe je overdag praktijkervaring op en bijt je je 's avonds vast in de theorie. Jaarlijks halen met deze combinatie van werken en leren veel terecht trotse collega's hun waardevolle diploma. Daarnaast biedt BCC een selecte groep medewerkers de mogelijkheid naast hun baan een HBO opleiding te volgen. Meer weten? Breng het ter sprake tijdens je sollicitatiegesprek!

Nieuw item

Mijn nieuwe item

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.