''Iedere keer weer iets nieuws bedenken, dat is het meest leuke en uitdagende aan mijn werk.”

Hoe ziet een dag op het werk voor jou eruit?

“Ik werk op de afdeling Content & Design, dus ik ben samen met mijn collega's verantwoordelijk voor de vormgeving en uitwerking van wat andere medewerkers bedenken. Denk aan LinkedIn berichten, website banners, (online) folders, foto's, etc. Ook ga ik wel eens op pad om dingen te filmen en te editen. Het is dus erg afwisselend werk en dat is ook wel wat ik het leukst vind aan mijn werk.”

Wat vind je het uitdagendst aan je werk?

“De uitdaging zit hem vooral in het creatieve aspect. Dus als het bijvoorbeeld bijna Kerst of Pasen is, om dan creatief na te denken om de folder leuk vorm te geven in de stijl van die periode. Dat moet zo vormgegeven worden dat je nog wel herkent dat het om BCC gaat, maar wel met een leuke sfeerimpressie van die tijd. Hier iedere keer over nadenken en iets nieuws bedenken, dat is het meest uitdagende.”

Waarom ben je bij BCC gaan werken?

“Ik heb hiervoor bij Intertoys en Bart Smit gewerkt en daarna voor een klein reclamebureau. Ook in de videografie en design. Ik zocht na het werken bij het reclamebureau eigenlijk toch wel weer iets in de detailhandel, want dat spreekt mij gewoon heel erg aan. Toen kwam de vacature van BCC op mijn pad en daar werd ik erg enthousiast van, omdat ik ook een enorme passie voor elektronica heb. Ik vind het leuk om me daarin te verdiepen. Ook vind ik het leuk dat ik nu weer met een team werk, omdat ik bij het reclamebureau eigenlijk alles in mijn eentje deed.”

Wat vind je het mooiste wat je tot nu toe bereikt hebt bij BCC?

“Ik denk de studio in Beverwijk waar onze unboxing video's worden opgenomen. Ik ben in principe aangenomen als vormgever tot ze erachter kwamen dat ik video's kan maken. Toen heb ik als eerst de video voor het 50-jarig bestaan van BCC gemaakt en daar waren ze wel enthousiast over. Daarna heb ik zelf voorgesteld om de unboxing video's zelf te maken, omdat dit eerst werd uitbesteed aan een extern bedrijf. Sindsdien heb ik de videoproductie van deze filmpjes op me genomen en daar ben ik wel erg trots op!”