''Ik heb natuurlijk best veel contact met filiaalmedewerkers of medewerkers van andere afdelingen en iedereen die ik spreek is gewoon heel aardig.''

Hoe ziet een dag op het werk eruit voor jou?

“Dat verschilt per dag. We hebben vaste werkzaamheden die je altijd in de gaten moet houden. Je moet bijvoorbeeld verschillende betaalwijzen verwerken, ervoor zorgen dat klanten terugbetaald worden en ervoor zorgen dat alle financiële administratie netjes verwerkt wordt. Vaak krijg je tussendoor ook vragen en verzoeken vanuit de filialen of andere afdelingen. Dat zorgt natuurlijk wel voor lekker veel afwisseling!”

Wat vind je het uitdagendst aan je werk?

“Het uitdagendst vind ik denk ik toch wel het werken met veel verschillende systemen. Er zijn heel veel verschillende manieren waarop de financiële administratie verwerkt moeten worden, dus daar moet je altijd rekening mee houden. Dat maakt het soms wel eens ingewikkeld, maar daar wen je ook vanzelf aan.”

Waarom ben je bij BCC komen werken?

“Hiervoor heb ik in een klein administratiekantoor gewerkt waar de werkzaamheden vooral bestonden uit het verwerken van simpelere administraties. Ik wilde wat dieper in één bedrijf duiken wat betreft de administraties en toen kwam in februari 2021 BCC op mijn pad. Dit zag ik als een mooie uitdaging en dat vind ik nog steeds!”

Wat vind je typerend aan BCC?

“Ik vind de sfeer onder de collega's heel fijn en dat merk je door de hele organisatie. Ik heb natuurlijk best veel contact met filiaalmedewerkers of medewerkers van andere afdelingen en iedereen die ik spreek is gewoon heel aardig. Iedereen gaat informeel met elkaar om en staat voor elkaar klaar wanneer een collega hulp nodig heeft. De band tussen mijn leidinggevende en mij is ook goed. Daarnaast vind ik het fijn dat er ook echt naar de me wordt geluisterd en dat er open wordt gestaan voor mijn ideeën.”