''Lekker cliché, maar echt geen dag is hetzelfde! Ik vind het leukst aan mijn stage dat ik zoveel uitdagingen en verantwoordelijkheden krijg en dat er open wordt gestaan voor mijn inbreng.''

Hoe ziet een dag op jouw stage eruit?

“Ik begin de dag altijd even met het checken of er nog vacatures zijn die ik online moet zetten en of er kandidaten gesolliciteerd hebben die ik moet doorsturen naar de betreffende managers. Daarna is het eigenlijk per dag verschillend. Momenteel ben ik bezig met een project om ons Employer Brand te versterken zowel intern als extern, hiervoor heb ik een aantal blogs en vlogs gemaakt. Daarnaast ben ik vacatureteksten aan het herschrijven en zoek ik naar potentiële kandidaten op LinkedIn voor onze openstaande vacatures. Lekker cliché, maar echt geen dag is hetzelfde! Ik vind het leukst aan mijn stage dat ik zoveel uitdagingen en verantwoordelijkheden krijg en dat er open wordt gestaan voor mijn inbreng. Ook mag ik zelf aangeven als ik iets graag wil leren, waardoor ik mezelf kan blijven uitdagen!”

Hoe vind je de sfeer bij BCC en op jouw stageafdeling?

“Ik vind de sfeer bij BCC echt heel fijn. Ik heb al met redelijk wat collega's contact gehad door onder andere de interviews voor de blogs en door het maken van een vlog voor op LinkedIn. Iedereen is echt heel behulpzaam en vriendelijk, dus ik voelde me al snel thuis! Op de HRM-afdeling is de sfeer niet anders. Ik werd meteen gezien als nieuwe collega en ik kwam terecht in een warm bad!”

Hoe word je begeleid tijdens je stage?

“De begeleiding vind ik erg goed! Ik word voornamelijk begeleid door de recruiter en wij hebben dagelijks contact. Onze samenwerking gaat super, we weten altijd van elkaar wanneer we het druk hebben en wanneer we beschikbaar zijn. Zoals net al aangegeven krijg ik veel uitdagingen en word ik bij veel projecten betrokken. Daarnaast hoort een gezellig praatje over het weekend er natuurlijk ook bij!”

Wat vind je fijner: leren door middel van theorie of leren in de praktijk? Waarom?

“Ik kan redelijk snel leren door middel van theorie, maar ik vind leren in de praktijk veel leuker. Ik houd enorm van nieuwe dingen leren om ze dan vervolgens zelf uit te voeren, daarom vind ik stagelopen zo leuk. Daarnaast word je door stagelopen helemaal klaargestoomd voor het echte werkleven!”