''Het contact met de verschillende stakeholders vind ik het leukst aan mijn werk.''

Hoe ziet een dag op het werk eruit voor jou?

“Ik kijk 's ochtends eerst altijd naar de cijfers en ik kijk naar welke campagnes er snel aankomen waar ik dingen voor moet doen. Ik werk veel tussen de verschillende teams, dus ik heb heel veel stakeholders. Die sturen natuurlijk aardig wat mailtjes, dus ik neem ook altijd even de mailbox door. Een aantal keer per week heb ik meetings. Ook ben ik marketing-verantwoordelijk voor BCC Keuken en daarvoor heb ik veel contact met de interne specialisten van BCC. Ik heb dus heel veel contact met deze verschillende stakeholders en dat vind ik ook echt het leukst aan mijn werk. Ik leer heel veel van ze en we werken samen toe naar een mooi eindproduct.”

Wat is het uitdagends aan je werk?

“Na twee jaar hetzelfde gedaan te hebben was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging en toen ben ik sinds 2021 betrokken bij BCC Keuken. Het is een hele nieuwe branche en hierbij hoort ook een nieuwe eigen strategie en positionering. Hierbij heb ik de offline marketing beter leren kennen en dit blijft toch nog wel heel leerzaam en een grote uitdaging voor mij! BCC staat sowieso heel erg open voor doorgroei, dus het is erg fijn dat ik telkens weer uitgedaagd kan worden.”

Wat vind je typerend aan BCC?

“We zijn best wel een oud bedrijf, we bestaan al ruim 50 jaar en we hebben heel veel winkels. Veel is ook nog winkel-georiënteerd, maar ik vind wel dat we als BCC zijnde met ons kleine team zo veel bereikt hebben met de omschakeling naar de onlinewereld. Dus we kunnen heel snel met ons kleine team goed anticiperen op de markt en hierdoor kunnen we onze marktpositie ook vasthouden.”

Hoe is de sfeer op de afdeling?

“De sfeer is heel erg leuk! We hebben best een jong team met specialisten die allemaal hun eigen ding doen, maar ook wel heel veel samenwerken. Hoewel het druk kan zijn, is er altijd wel ruimte voor een grapje of een gezellig gesprek. Iedereen is heel erg betrokken bij elkaar.”