''Je werk hoeft niet je grootste hobby te zijn, maar het moet er wel in de buurt komen. En dan is bij mij zeker het geval!”

Hoe ziet een dag op het werk eruit voor jou?

Je gaat meestal met zijn tweeën op pad, tenzij het een heel groot project is. Je werkt bijna altijd met een vast koppel, omdat elke monteur zijn eigen werkwijze heeft en je op deze manier heel goed op elkaar ingespeeld bent. Als we aankomen bij de klant kijken we eerst altijd hoe de situatie is. De verkoper heeft vaak al een plan bedacht en dan moeten wij nog even kijken of dat ook echt mogelijk is of dat er een betere oplossing is. En dan gaan we sleutelen! Soms ben je heel lang bezig en soms wat korter. Dat verschilt echt per klus. De werktijden verschillen ook elke dag, omdat je soms langer moet reizen naar de klant of juist een grotere klus hebt. Er zit dus lekker veel afwisseling in het werk!”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“De wisselende werkzaamheden! Geen dag is hetzelfde. Je hebt telkens andere klussen, bij andere mensen, in andere wijken. Dat maakt het werken erg divers en dat houdt het heel leuk. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en ik kom elke dag weer met een lach terug. Je werk hoeft niet je grootste hobby te zijn, maar het moet er wel in de buurt komen. En dan is bij mij zeker het geval!”

Wat vind je het uitdagendst aan je werk?

“De grootste uitdaging is toch wel om alles zo goed en zo mooi mogelijk weg te werken. Je wil dat alles er bij de klant uitziet zoals je het zelf thuis ook zou willen. Je wil de klant altijd tevreden maken, zodat je met een goed gevoel weg kan gaan. Dat blijft altijd wel een hele grote uitdaging, maar dat houdt je werk ook spannend en leuk!”

Hoe is de sfeer onder collega's?

“We hebben een hele gezellige groep! We werken hard, maar er is ook altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Ook buiten het werk om zien we elkaar wel eens, dus naast collega's zijn we ook vrienden geworden!”