Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Privacy

Privacy verklaring BCC

BCC Elektro-speciaalzaken B.V. (kortweg BCC) verwerkt je opgegeven persoonsgegevens verkregen via www.werkenbijBCC.nl. BCC neemt je privacy serieus. Wij vinden het belangrijk om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan en waar wij ze voor gebruiken. Wij informeren je ook over je rechten hierin. In deze Privacy Verklaring geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door BCC.
Wij gebruiken bepaalde woorden in dit privacyreglement. Hieronder lees je wat wij met een aantal van deze woorden bedoelen:
• Persoonsgegevens: gegevens die direct of indirect iets over je zeggen. Bijvoorbeeld je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.
• Verwerken: alles wat er met persoonsgegevens kan worden gedaan. Bijvoorbeeld het verzamelen, maar ook het opslaan, gebruiken en verwijderen van je gegevens uit onze administratie.

Van wie verwerkt BCC persoonsgegevens?
Wij verwerken op www.werkenbijBCC.nl persoonsgegevens van onze sollicitanten.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?
BCC Elektro-speciaalzaken B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens.
BTW nummer 806471670B01
KvK nummer 33.156.765

Waarom verwerkt BCC persoonsgegevens?
Wanneer je solliciteert naar een vacature op www.werkenbijBCC.nl verwerkt BCC alleen jouw gegevens om deze te koppelen aan 1 of meerdere vacatures en voor de afhandeling van jouw sollicitatie. Voor het aanmaken van een ‘vacatures per e-mail’ verwerken wij alleen jouw e-mail adres en jouw eventuele opgegeven zoekcriteria.

Hoe gaat BCC met mijn persoonsgegevens om?
BCC respecteert en beschermt jouw persoonsgegevens. We hanteren de volgende regels:
1. We gaan vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om;
2. We gebruiken je gegevens alleen voor de verwerking van jouw sollicitatie(s). We gebruiken jouw gegevens niet voor commerciële doeleinden;
3. We verwerken niet meer gegevens dan nodig;
4. We bewaren je gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor de verwerking van jouw sollicitatie(s);
5. Doorgaans bewaren wij jouw persoonsgegevens tot vier weken na sluiting van de vacature, tenzij anders is aangegeven/vastgelegd;
6. Als je je hebt aangemeld voor een ‘vacatures per e-mail’ kun je deze gegevens wijzigen of afmelden op elk gewenst moment.

Binnen BCC kunnen je persoonsgegevens alleen worden gebruikt door medewerkers die de gegevens voor de werving- en selectieactiviteiten nodig hebben. Anderen kunnen je persoonsgegevens niet verwerken. Daarnaast hebben onze medewerkers een geheimhoudingsplicht.
Wanneer je gegevens niet langer bewaard mogen worden, vernietigt BCC je persoonsgegevens. Of we gebruiken je gegevens anoniem. Dan weten we niet meer dat de gegevens van jou zijn. Dit doen we bijvoorbeeld voor interne analyses en rapportages, louter ten behoeve van optimalisering van het recruitmentproces.

Wanneer je in dienst komt bij BCC worden jouw persoonsgegevens onderdeel van jouw personeelsdossier.

Onze website bevat links naar websites van Facebook/Messenger, Twitter, Instagram en YouTube. Deze Privacy Verklaring geldt alleen voor deze website en wij raden je aan het Privacy beleid van de websites waarnaar verwezen wordt, ook te raadplegen.

Welke regels gelden voor BCC bij de verwerking van persoonsgegevens?
Bij de verwerking van persoonsgegevens is BCC onder meer gebonden aan:
• Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
• Telecommunicatiewet

Kan ik zien welke persoonsgegevens BCC van mij verwerkt?
Ja, dat kan. Via je eigen werkenbijBCC-account heb je inzage in een groot deel van de over jouw verwerkte persoonsgegevens. Op ieder moment kun je deze gegevens wijzigen. Daarnaast kun je jouw werkenbijBCC-account ook op ieder moment verwijderen.

Wil je inzicht in alle persoonsgegevens die BCC van je verwerkt, dan kan je dit aanvragen. Ook kan je ons verzoeken je persoonsgegevens te wijzigen (verbeteren). Indien je toestemming hebt gegeven voor de verwerking van je persoonsgegevens, dan kan je deze toestemming op elk moment intrekken. Je gegevens worden vanaf het moment van intrekken van je toestemming door ons geblokkeerd.

Je verzoek kan je indienen via privacy@bcc.nl of schriftelijk:
BCC Elektro-speciaalzaken B.V.
T.a.v. BCC Customer Service
Postbus 75513
1118 ZN Schiphol

Vergeet niet een kopie van een geldig identiteitsbewijs als bijlage mee te sturen, maar dan wel zonder foto en BSN. Hoe je dat doet, kan je lezen op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs.
Wij zijn verplicht je om deze kopie te vragen om je identiteit bij het verzoek te kunnen controleren.

Waar kan ik terecht met een vraag of een klacht?
Mocht je een vraag of opmerking hebben over de verwerking van persoonsgegevens door BCC, dan kun je:
• Het contactformulier op de website invullen
• Bellen met BCC Klantenservice op 020 334 88 88

Heb je een klacht over de verwerking van persoonsgegevens, dan kan je een e-mail sturen naar customercare@bcc.nl. Je ontvangt binnen een maand een schriftelijke reactie op je klacht. Ben je niet tevreden met het antwoord, dan kan je:
1. Een procedure starten bij de rechtbank.
2. Een verzoek indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens met het verzoek te bemiddelen of te adviseren in het geschil met ons.

Kan BCC dit document wijzigen?
Ja, dit privacyreglement kan van tijd tot tijd wijzigen. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn of als de wetgeving wijzigt, dan passen wij de Privacy Verklaring daarop aan. De meest actuele versie van onze Privacy Verklaring kan je steeds terugvinden op de website.

Zoek vacatures in de buurt
© werken bij  BCC elektro-speciaalzaken B.V.  2018
Mijn vacatures