Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Snel zoeken
Maak jij onze beloften waar?

Wij beloven onze klanten veel meer dan alleen de beste prijs. Het beste advies en de beste service bijvoorbeeld. Om deze beloften te kunnen blijven waarmaken zijn we altijd op zoek naar de beste mensen.

Vind jij ook dat je moet doen wat je belooft? En kun je ons ervan overtuigen dat jij goed genoeg, of beter nog: de juiste keuze bent voor BCC? Dan beloven wij jou een mooie toekomst. Een toekomst waarin we je uitdagen, en ook volop kansen en mogelijkheden bieden om het beste uit jezelf te halen. En beloofd is beloofd. Dat is zeker BCC.

Privacy

BCC respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld worden.

Bij elk bezoek aan werkenbijBCC.nl wordt uw ip-adres en indien mogelijk ook de website of e-mail van herkomst herkend. BCC gebruikt deze gegevens om de functionaliteit en de inhoud van de website te analyseren en te verbeteren.

Om u het online winkelen te vergemakkelijken maakt BCC.nl gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen en waarin door u gemaakte keuzes worden bewaard. U kunt deze cookies wissen of het gebruik ervan uitschakelen in de instellingen van uw browser. Wij wijzen u er wel op dat de volledige functionaliteit van onze website dan niet volledig kan worden gegarandeerd.

Persoonsgegevens, waaronder adres- en e-mailgegevens, worden door BCC strikt vertrouwelijk behandeld. Het versturen van aanbiedingen en andere commerciële uitingen geschiedt alleen met uitdrukkelijke toestemming van de ontvanger. Uw persoonsgegevens zullen niet worden verstrekt aan derden die niet gelieerd zijn aan BCC, behalve als hiervoor expliciete toestemming is gegeven of als dit noodzakelijk is in verband met wettelijke eisen.

Door u verstrekte gegevens worden opgenomen in een database en worden uitsluitend gebruikt voor de bezorging van uw bestelling en voor het verzamelen van informatie over BCC.

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens kunnen op uw verzoek ook worden gewijzigd of verwijderd. Een dergelijk verzoek kunt u schriftelijk of telefonisch bij ons indienen.

BCC Elektro-speciaalzaken B.V.
T.a.v. BCC Contact Center
Postbus 75513
1118 ZN Schiphol
020-33 48 888

Ben jij die aanpakker voor ons logistieke werk?
  • Werken bij een van de grootste distributiecentra van Schiphol-Rijk
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen

Lees meer

Klantgericht te werk gaan
  • Weten wat de klant belangrijk vindt
  • Samen met een team een goed (verkoop) resultaat neer zetten

Lees meer

Op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste gadgets
  • De nieuwste gadgets als eerste ontdekken
  • De klant altijd voorzien van het beste advies

Lees meer

© werken bij  BCC elektro-speciaalzaken B.V.  2018
Mijn vacatures