Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Henk, Head of Category Management

Hoe werk je samen met je leidinggevende?

Erg goed. Ik krijg veel vrijheid, maar er is altijd tijd en ruimte om te sparren. Leiding geven is trouwens een term die niet echt bij de cultuur van BCC past. Coachen zou een beter woord zijn. Dat is een managementstijl die BCC hoog in het vaandel heeft staan.

Waarom werk je nog altijd bij BCC?

Bij BCC krijgt elke medewerker de kans zich te ontwikkelen en door te groeien. Dat heb ik zelf duidelijk ervaren en dat ervaar ik na al die jaren nog steeds.

Wanneer ben je bij BCC begonnen?

In mei 2013.

Waarom heb je gekozen voor BCC?

Als 13 jarige puber kocht ik mijn eerste versterker en luidsprekers bij BCC, van die enorme zuilen van Jamo. Ik was er dolblij mee, mijn ouders en de buren wat minder. Achteraf denk ik dat ik, omdat ik toen met mijn 13 jaar serieus werd genomen, altijd een goed gevoel bij BCC heb gehouden. Keer op keer vielen me het enthousiasme en de vakkennis van de verkopers op. Mijn keuze voor BCC was dan ook een bewuste: ik reageerde niet op een vacature, maar heb een open sollicitatiebrief gestuurd.

Uit welke werkzaamheden bestaat je functie?

Samen met mijn team houd ik mij elke dag bezig met het inkopen en positioneren van de nieuwste en voor onze klanten aantrekkelijkste producten. Bij Category Management vormt het onderhandelen met leveranciers, het bezoeken van beurzen, het samenstellen van het assortiment en bepalen van de juiste prijzen het fundament onder onze business. Daarnaast trainen we onze verkoopadviseurs, ontwikkelen we nieuwe concepten voor de winkelpresentaties en leveren we de input voor online en offline marketing. Hectisch en veelzijdig, ja, dat zeker. Maar vooral ontzettend leuk!

Wat is het meest uitdagende aan je werk?

Met BCC willen we onze klanten een beter en inspirerender productaanbod presenteren dan de directe concurrent, waarbij de concurrentie vooral online erg groot is. De juiste keuze, daar draait het om. Hoe beweeg je de klant ertoe juist naar onze winkels of website te komen?

Waar staat BCC volgens jou voor?

Voor passie - zowel voor producten als voor klanten -, voor service en voor korte lijnen. Je kunt bij iedereen even binnen lopen voor een bak koffie, ook bij de directie. BCC’ers vormen een hechte club. Ze streven naar het beste: van zichzelf en van hun team, maar altijd voor onze klanten.

Welke tip zou je een nieuwe collega geven op zijn of haar eerste werkdag?

Stel jezelf open en laat je meevoeren en inspireren door je nieuwe collega’s!

© werken bij  BCC elektro-speciaalzaken B.V.  2019
Mijn vacatures