''Je krijgt enorm veel mensenkennis en het anticiperen op de verschillende klanten vind ik heel uitdagend, maar ook leuk. Je leert elke dag!”

Hoe ziet een dag op het werk voor jou eruit?

“Ik start eerst altijd de winkel op en ik zorg dat alles netjes is. Daarna bereid ik de morningmeeting voor, dit wissel ik af met de Vestigingsmanager. Verder is het de taak van een Assistent Vestigingsmanager om de winkel commercieel te houden. Ik voer korte gesprekjes op de werkvloer met de collega's, ik train nieuwe medewerkers en ik zorg dat er een commerciële drive door de winkel heen heerst! Dat vind ik ook wel het leukst; om al mijn collega's enthousiast te maken om te verkopen. Het geeft mij energie als een klant met een mooie bon naar buiten loopt en ik vind het leuk om dit over te dragen naar mijn collega's.”

“Het uitdagendst aan mijn werk vind ik dat elke dag anders is. Je krijgt enorm veel mensenkennis en het anticiperen op de verschillende klanten vind ik heel uitdagend, maar ook leuk. Je leert elke dag!”

Hoe heb je je opgewerkt tot Assistent Vestigingsmanager?

“Ik ben begonnen in Rotterdam Alexandrium als eerste verkoper. Nu vijf jaar verder heb ik al in meerdere filialen mogen staan en heb ik me mogen ontwikkelen tot assistent vestigingsmanager. Ik heb altijd mijn uiterste best gedaan door mijn afdeling te beheren tot in de puntjes en heel veel drive te hebben. Ik pak alle kansen beet! BCC doet veel voor mij, dus dan doe ik ook graag wat terug!”

Wat zou je nog willen leren?

“Ik zou wel heel graag mijn eigen winkel willen runnen en alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb in de praktijk willen brengen. Daarnaast lijkt me verdiepen in Learning & Development op het hoofdkantoor me heel leuk. Ik zou me sowieso heel graag willen ontwikkelen binnen BCC en mijn interesse gaat ook verder dan de winkels. Dus ik heb zeker ambitie om nog veel te leren!”