''Als Vestigingsmanager kreeg ik de mogelijkheid om regiotrainer te worden en mee te helpen met het ontwikkel-je-talent-traject. Dat ik daarvoor de mogelijkheid heb gekregen vind ik heel leuk!''

Hoe ziet een dag op het werk voor jou eruit?

“Ik ben meestal als eerste in de winkel en dan start ik alles op, draai ik de cijfers uit en bedenk ik wat ik wil bespreken in de morningmeeting. Soms ben je wat drukker bezig met het voorbereiden van de meeting als er bijvoorbeeld een belangrijke actie aankomt. Daarna gaan we lekker de werkvloer op en helpen we de klanten. Het werk is elke dag anders en dat vind ik super!”

“Het leukste aan mijn werk vind ik het bezig zijn met de groep collega's en proberen het beste van ieders kwaliteit naar boven te halen en nog verder te ontwikkelen. Daarnaast is het behalen van goede prestaties in teamverband erg gaaf.”

Waarom ben je bij BCC gaan werken?

“Ik werkte eerst als assistent vestigingsmanager bij Mikro Electro en toen is dat bedrijf overgenomen door BCC. Zo ben ik hier terecht gekomen. Na een jaar te werken als assistent vestigingsmanager mocht ik mijn eigen winkel runnen! Ik werd telkens weer uitgedaagd, daarom ben ik ook bij BCC blijven werken. Ik krijg als vestigingsmanager veel verantwoordelijkheid dus er is echt wel veel vertrouwen. Ik ben op een gegeven moment ook doorgestroomd naar een groter filiaal en ik ben ook regiotrainer geworden, dat betekent dat ik nieuwe medewerkers train en dat ik meehelp in het ‘Ontwikkel-je-talent-traject'. Dat ik daarvoor de mogelijkheid heb gekregen vind ik heel leuk!”

Hoe is de sfeer in de winkel?

“Als ik naar de klanttevredenheidscijfers kijk goed! We zien daarin ook echt een groei. Dat zegt ook veel over de sfeer onder de collega's, want als de sfeer binnen het team niet goed is dan zie je dat vaak ook terug in de klanttevredenheidsonderzoeken. Dat is bij ons gelukkig echt niet het geval. De sfeer binnen ons team is harstikke goed!”