Jij hebt altijd een oplossing in huis!

Het leven thuis, leuker, makkelijker en slimmer maken voor onze klanten. Het resultaat? Een happy buy! Dat is ons gezamenlijk doel. BCC-ers zijn van nature nieuwsgierig en leren iedere dag bij en moeten in staat kunnen zijn klanten te ondersteunen in alles wat ze nodig hebben in en rondom het huis. BCC-ers weten waar ze het over hebben, brengen dat service gericht over en worden opgeleid in kennis en kunde.

Je hebt altijd een oplossing in huis. Bij BCC ontpop jij je tot een echte expert, onder andere door onze trainingen en cursussen (op maat). Samen met een team sta je dagelijks klaar voor onze klanten, zorg je ervoor dat de winkel goed gevuld is en geef je advies over de best passende producten, oplossingen en services. Samen ontdekken we je talent en ontwikkelen we je kwaliteiten, we zetten je in je kracht! Benieuwd naar onze verschillende vacatures als verkoopmedewerker in de winkel? Push that button!

Waarom zou je nou eigenlijk voor BCC moeten werken?

Daar hebben we goed over nagedacht bij BCC. We beschikken over een uniek onderscheidend vermogen. Bij BCC ontdekken we je talent door middel van een gericht gesprek en werven op competenties. Eenmaal aan de slag ontwikkelen we je kwaliteiten door onze ‘BCC Academy App’ en ons ‘Ontwikkel je Talent’ programma. Daarnaast, we zetten je in je kracht op de werkvloer.

In welke functie wil jij aan de slag?

Wat moet je weten over het werken bij BCC

Heb je vragen over een vacature?
Laat je e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Blijf op de hoogte van nieuwe & interessante vacatures

Stel een job alert in en ontvang een vacatureaanbod o.b.v. jouw persoonlijke voorkeur

Blijf op de hoogte van nieuwe & interessante vacatures

Stel een job alert in en ontvang een vacatureaanbod o.b.v. jouw persoonlijke voorkeur