Werken bij BCC

Vanaf je eerste dag bij BCC krijg je de kans jezelf te ontwikkelen. Niet alleen door de ervaringen die je dagelijks opdoet, de goede instructies en door feedback op het werk dat je verricht, maar ook door scholing. Met trainingen en cursussen (op maat) stellen we je in staat je werk zo goed mogelijk te doen, maar geven we je ook de mogelijkheid om te groeien, bijvoorbeeld naar een baan met meer verantwoordelijkheden. Want bij BCC blijven we je uitdagen. Ga jij die uitdaging aan en groei jij mee met BCC?

Stel je voor!

Op deze site stellen we ons aan je voor. Voel jij je aangesproken door wat je hier ziet en leest? En zou jij jouw talenten, kennis en ervaring willen inzetten voor BCC, met alle uitdagingen en kansen die daarbij horen? Dan nodigen we je van harte uit om je op jouw beurt ook aan ons voor te stellen overzicht door te solliciteren op één van onze vacatures!

De 6 beloften van BCC

Wat onze klanten van ons mogen verwachten, hebben we samengevat in 6 heldere beloften: de 6 beloften van BCC.

 1. Altijd de beste prijs
 2. Altijd het beste advies
 3. Altijd de juiste keuze
 4. Altijd het meeste gemak
 5. Altijd de beste service
 6. Altijd een duurzame keuze

Dit zijn meer dan zo maar wat vrijblijvende toezeggingen. Veel meer. Onze klanten mogen ons aan deze 6 beloften houden, en ook BCC'ers onderling doen dat, elke dag opnieuw. Alleen zo kunnen we onze klanten de zekerheid van de juiste keuze bieden.

Ons HR-Beleid

Om bij te dragen aan onze strategie, namelijk het zo goed mogelijk bedienen van onze klanten, hebben we een duidelijk beleid geformuleerd dat het mogelijk maakt onze medewerkers te vinden, te ontwikkelen en te behouden. Wij streven in onze HRM-activiteiten het hoogst haalbare niveau na, door:

 • De beste mensen te selecteren die passen binnen de bedrijfscultuur van BCC
 • De juiste opleidingen en training te bieden om zich verder te kunnen ontwikkelen
 • Duidelijke doelen te stellen, resultaten te monitoren en eerlijk te belonen
 • Teamgeest aan te moedigen
 • Uit te dagen in het tonen van ondernemerschap, creativiteit en verantwoordelijkheid
 • Diversiteit, gelijkheid en respect te waarderen
 • Carrièremogelijkheden te bieden binnen zowel BCC als de gehele Darty Groep.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.